Thursday, November 29, 2007

002 Deterdzent za staklo


500 ml

cena 285,00 din. za clanove kluba 219,00 din.

vrednost proizvoda 2,7 bodova



Sadrži ekstrakt bosiljka. Koristi se za čišćenje staklenih površina, ali može da čisti i plastične površine, namještaj visokog sjaja ili farbanu stolariju.

Za čišćenje prozora deterdžent razredimo u prskalici u odnosu 1:1 do 1:3 u zavisnosti od zaprljanosti stakla, poprskamo malo i obrišemo suvom krpom. Efekti su višestruki: čisti i dezinfekuje staklo, daje mu visoki sjaj, ostavlja na staklu bogat zaštitni film koji sprečava zadržavanje kapljica vode i umanjuje efekat prljanja, staklo se ne magli, ne zamrzava do -5 C i rastjeruje komarce (oni ne podnose miris bosiljka). Dokle god postoji zaštitni film na staklu, čistimo ga samo suvom krpom, a kada se film istroši ponovimo postupak sa razblaženim deterdžentom i prskalicom. Deterdžent možemo koristiti i kao zaštitu od komaraca tako što ćemo otvorene delove kože namazati koncentratom ili naprskati rastvorom, a ako nas komarac i ubode, stavićemo malo koncentrata na ubod i neće biti ni svraba, ni otoka.

Za TV ekrane, autostakla, ogledala, naočale i slično, koristi se čisti koncentrat koji deluje delotvornije, sprečava maglenje, zaleđivanje (do -5 C) ili pojavu statičkog elektriciteta. Pored toga ovaj koncentrat pouzdano uništava grinje. Ako ga razblažimo u odnosu 1:1 i njime isprskamo krevete, jastuk, tepihe, zavese, police u ormarima i sva mesta na kojima se zadržava prašina i obitavaju grinje, znatno ćemo smanjiti njihovu prisutnost.

e-mail sanjadex@gmail.com
mob. 0612988829
tel. 0118340938

No comments: