Wednesday, November 28, 2007

023 Krema za kosu


100 ml

cena 648,00 din. za clanove kluba 499,00 din.

vrednost proizvoda 6,0 bodova

Kremasti proizvod za kosu sa biljnim ekstraktima kamilice, nevena, ruzmarina i specijalnim aktivnim komponentama koje, u dejstvu sa maslinovim uljem, regenerisu ispucale vlasi kose, hrane je i neguju, te uspostavljaju njen prirodni nivo vlaznosti. Lekovito deluje na farbanu i ostecenu kosu. Sluzi za brzo oblikovanje svih tipova kose, posebno kovrdzave. Daje visoki sjaj i negovan izgled frizure.

012 Tecni sapun


500 ml


cena 362,00 din. za clanove kluba 279,00 din


vrednost proizvoda 3,55 bodova


Sadrzi ekstrakt bosiljka, hajducke trave i nevena. Njeguje i dezinfikuje kozu. Zamjenjuje deset redovnih tvrdih sapuna. Ako radimo sa nekim jacim necistocama (automehanicari, zemljoradnici, cistimo sporet...) na suve ruke utrljamo sapun koji ce sprijeciti da se necistoca uvuce u sitne pore na kozi, tako da se preostala necistoca lakse ispira. Nakon upotrebe nije potrebno mleko za telo jer koza ostaje mekana.

013 Antibakterijski tecni sapun


250 ml

cena 401,00 din. za clanove kluba 309,00 din.


vrednost proizvoda 3,55 bodova


Sadrzi ekstrakt bosiljka i ima jako dezinfekcijsko dejstvo. Koristimo ga za intimnu higijenu, skidanje sminke, pranje rana. Preporucuje se za pranje djecijih ruku. Cisti lice od mladalackih bubuljica. Kombinacijom ovog sapuna i porodicne kreme, dobijamo melemske i lekovite efekte.
Pomaze kod ublazavanja alergijskih reakcija koznih i gljivicnih oboljenja, hemoroida i svih promjena na kozi. Ako noge redovno peremo ovim sapunom, znatno smanjujemo nastanak neprijatnih mirisa, a jos jace ako ga utrljamo na suvo stopalo. Pokazao se jako delotvoran u lecenju zenskih spolnih bolesti jer redovitom primjenom ovog sapuna znatno se smanjuju upale na genitalnim organima.

014 Sampon protiv peruti

250 ml

cena 479,00 din. za clanove kluba 369,00 din.

vrednost proizvoda 4,5 bodova

Sadrzi ekstrakte bosiljka, mente i aloje, te kamfor. Zato moze da izazove peckanje ako dospe u oci. Najbolje rezultate postizemo ako ga ostavimo 5-10 minuta na kosi kako bi aktivne supstance delovale na roznate celije. Najcesce nakon pola potrosenog sampona perut nestaje,
ali treba potrositi ga do kraja. Posto je on nesto jaci od ostalih
sampona iz kolekcije, kad perut nestane treba preci na neki drugi, iskljucivo biljni sampon (ako predjemo na obicni sampon perut ce se opet vracati zato sto ostali samponi sadrze so koja uzrokuje perut) a najsigurnije je ako je iz kolekcije Elisa (zato sto ni jedan ne sadrzi soli i sl.) i perut se vise nece vracati. Oni koji s probali ovaj sampon uvjerili su se u delotvornost istog.

015 porodicna krema za svaki dan

015 PORODICNA KREMA ZA SVAKI DAN

150 ml
cena 648.00 din. za clanove kluba 499.00

vrednost proizvoda 6,0 bodova

Sadrzi ekstrakt kantariona i nevena. Ne zatvara pore, lako se razmazuje,
zasusuje mladalacke bubuljice, hidratizira kozu i ne skida se u
potpunosti u dodiru sa vodom. Koristimo je za ruke, telo i ima
izuzetno lekovito dejstvo. Deluje dezinfekcijski, izuzetno brzo
zaceljuje kraste ili ogrebotine, smiruje sve vrste upalnih procesa na
kozi i ispod nje. Pomaze kod alergija, gljivicnih i infekcijskih
oboljenja, prosirenih vena i hemoroida. Jako je djelotvorna u lecenju
psorijaze i hemoroida uz kombinaciju sa antibakterijskim sapunom.